Провели семінар – тренінг щодо впровадження внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах загальної середньої освіти

28 січня 2020 року працівники управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області Володимир Малінін, Олена Максименюк та Людмила Ясько провели семінар – тренінг щодо впровадження внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах загальної середньої освіти для директорів закладів загальної середньої освіти Томашпільського району, Вапнярської та Томашпільської ОТГ та представників відділу освіти райдержадміністрації та ОТГ.
Під час зустрічі, яка проходила в приміщенні Вапнярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, керівники шкіл Томашпільщини дізналися про основні функції і завдання служби, сертифікацію вчителів та відмінності між інституційним аудитом та державною атестацією шкіл. Під час семінару також були розглянуті питання розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти та напрями самооцінювання якості освітньої діяльності. 
Директори шкіл детально дізнались про впровадження внутрішньої системи забезпечення якості освіти та, виконуючи практичні завдання, висловили свої пропозиції щодо покращення якості освіти.
«Основною місією управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області є забезпечити єдине розуміння якості освіти, вдосконалення освітньої діяльності для успіху Людини і Країни» - підсумував Володимир Малінін.
 
 
 
Всі новини