«Легалізація праці – головне соціальне питання сьогодення»

Одним із напрямів роботи щодо вирішення питання незадекларованої праці є інформаційно-роз’яснювальна робота, спрямована на формування соціальної відповідальності серед роботодавців, які використовують працю найманих робітників.
Основним фактором, що впливає на наповнення бюджету, є офіційна зайнятість населення, чисельність працюючих та рівень заробітної плати.
 «Легалізація праці – головне соціальне питання сьогодення».
На ринку  громади щоденно здійснюється інформаційно - роз’яснювальна кампанія про неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин.
Так , 24 листопада представником  інспекції з питань праці та начальником відділу  Томашпільської районної філії Вінницької обласної служби зайнятості була проведена зустріч з роботодавцями  у сфері транспорту (пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення) ФОП Шкурак А.М. ,  ФОП Пилипчук В.В. та ФОП Панчак О.М. з   питань легалізації зайнятості населення та заробітної плати, активізації роботи щодо виявлення фактів використання праці неоформлених працівників та порушень законодавства про працю.
Головною метою служби зайнятості є максимальне поєднання інтересів роботодавців та населення, сприяння легалізації найманої праці та працевлаштування шукачів роботи.
 
Начальник відділу взаємодії
з роботодавцями
Томашпільської районної філії
Вінницького ОЦЗ                                                              
Алла Пилипчук
 
Всі новини