Оперативна інформація по Томашпільському району станом на 12.00 годину 11.04.2020 року.

Шановні жителі Томашпільщини !
 
Оперативна інформація по  Томашпільському району станом на 12.00 годину 11.04.2020 року.
Офіційно підтверджено 3 випадки захворювання на коронавірус COVID-19, з них: 1 дитина (контактна особа першого хворого), та ще одна особа,  яка  повернулася з Російської Федерації. Всі особи є жителями смт. Томашпіль.
Стан хворих задовільний: двоє перебувають вдома на самоізоляції, одного – госпіталізовано.
За останню добу  мобільними медичними бригадами проведено 8 виїздів. Взято забір крові у двох пацієнтів для проведення діагностики за допомогою швидких тестів (експрес-тестів) COVID-19. Проведено забір біологічного матеріалу (назофаренгіальний мазок) у двох пацієнтів та відправлено до ДУ «Вінницький лабораторний центр». Також сімейними лікарями надано 51 консультацію по телефону, та 2 допомоги вдома.
На сьогодні на території району на самоізоляції з родинами знаходиться 91 особа (після повернення з-за кордону). У 88 громадян - термін самоізоляції закінчився.
Будьте обережні, не нехтуйте правилами особистої гігієни й користуйтеся засобами захисту в побуті, уникайте місць скупчення людей та дотримуйтесь безпечної дистанції! Всі, хто повернувся з-за кордону за останні дні – самоізолюйтесь з родиною! Ми вже маємо випадок, що особа, яка не була за кордоном, захворіла і чітко розуміємо, що хтось із вас ходить поміж нас і є носієм небезпечної хвороби.
 
Бажаємо здоров’я! Хай Господь береже Вас та Ваші родини!
 
Керівник штабу з ліквідації наслідків 
НС медико-біологічного характеру 
Наталія БАНДИШ
 
Всі новини