25 жовтня – День автомобіліста і дорожника!

Сердечно вітаю всіх водіїв, працівників автодорожнього господарства, ремонтних робітників,  інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх, хто сумлінно трудиться в автотранспортній галузі з професійним святом. Ви докладаєте максимум зусиль  для покращення умов пасажирських та вантажних перевезень, впровадження нових послуг та маршрутів, в буквальному і переносному сенсі, рухаєте людство вперед - по асфальтованих трасах, замерзлими крижаними дорогами, безкрайніми степами. 
Саме від стану доріг та злагодженої роботи перевізників залежить якість та своєчасність забезпечення потреб громадян, економіки, соціальної сфери нашого краю.
Вірю, що автодорожники та автомобілісти й надалі докладатимуть зусиль для покращення умов пасажирських та вантажних перевезень, вдосконалення своїх професійних навиків, впровадження новітніх технологій та нових послуг!
Бажаю всім працівникам автомобільного транспорту і дорожнього господарства безпечних і легких доріг, надійної техніки, взаєморозуміння і взаємоповаги в дорозі, миру, щастя, родинного благополуччя, добробуту, міцного здоров'я.
 
З повагою,
 
Голова районної державної адміністрації 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
 
Всі новини