Вітаємо всіх із закінченням навчального року!

Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки!
 
Вітаємо всіх із закінченням навчального року!
 
Цей  навчальний рік став для нас особливим, дещо ексклюзивним.  Ми спільно подолали такий новий освітній досвід, що з'явився в Україні і світі зовсім недавно, але вже встиг отримати своє місце в педагогічному середовищі, як навчання з використанням дистанційних технологій. Він показав багато чого, але головний меседж: вчителі, учні і їх батьки є справжніми партнерами у такому важливому процесі – процесі навчання. 
Вперше без урочистої лінійки та останнього дзвоника - дистанційно проходять святкування з нагоди завершення навчального року,  але від цього це свято не стало менш важливим, особливо для випускників!
Дорогі випускники! Для вас починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Головне - успішно скласти іспити і визначитися з професією, знайти свій шлях у житті. Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань.  Бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути  справжніми патріотами, які творять  чисте і світле майбутнє. Будьте здорові, щасливі та успішні!
Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день педагогам - за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях, і при цьому, залишатись педагогами, якими б не були виклики суспільства.
І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.
Бажаємо всім гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.  Всім міцного здоров'я, сил, позитивного настрою, миру, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!
 
Відділ освіти районної державної адміністрації
 
Всі новини