Відбулася чергова 33 сесія районної ради сьомого скликання

Сьогодні, 20 грудня 2018 року відбулася чергова 33 сесія районної ради сьомого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 20 із 33 депутатів районної ради, голова районної державної адміністрації О.Г.Закорченний, начальники окремих управлінь і відділів районної державної адміністрації, сільські голови району, представники засобів масової інформації, політичних партій і громадських організацій району.
Вів пленарне засідання голова районної ради Дмитро Коритчук. На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 27 питань, які згідно з регламентом роботи районної ради були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.
Першим питанням депутати заслухали звіт голови районної ради про діяльність в 2018 році. У своєму звіті голова Томашпільської районної ради 7 скликання Дмитро Коритчук окреслив напрями, на яких будувалась діяльність ради у звітному періоді, зупинився на проблемних питаннях, які доводиться вирішувати, а також подякував депутатському корпусу, районній державній адміністрації, сільським головам, представникам засобів масової інформації району за спільну роботу.
Зокрема було розглянуто:
- Про програму економічного і соціального розвитку району на 2019 рік, доповідав Бойко В.В. – начальник управління економіки районної державної адміністрації.
- Про районний бюджет на 2019 рік, доповідав Дорось О.М. – начальник фінансового управління районної державної адміністрації.
Під час сесії прийнято ряд рішень щодо внесення змін до деяких районних програм, про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затверджено звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року.
На завершення голова районної ради подякував депутатам за плідну активну працю при підготовці і проведенні сесії.
 
 
 
 
 
Всі новини