Спортсмени району вибороли медалі в турнірі, присвяченому пам’яті Ігоря Анісімцова

2 лютого 2018 року у місті Вінниця пройшов ІІІ відкритий турнір з рукопашного бою серед юнаків та юніорів, присвячений пам’яті Почесного президента Вінницької обласної федерації рукопашного бою, полковника міліції Ігоря Олександровича Анісімцова, який чверть свого життя віддав службі в органах внутрішніх справ.
Ігор Олександрович пройшов шлях від вихователя приймальника-розподільника до командира спецпідрозділу, а згодом начальника управління Державної служби охорони у Вінницькій області. На заслужений відпочинок полковник міліції пішов з посади заступника начальника штабу УМВС України у Вінницькій області. За 26 років служби він виховав не одне покоління правоохоронців, його поважали і цінували колеги і підлеглі за життєву мудрість, розсудливість, вміння вчасно прийняти виважене рішення.
У турнірі, який проходив на базі спортивного комплексу Головного управління Нацполіції у Вінницькій області, взяли участь представники десяти команд, з Вінницької, Волинської та Чернівецької області. За перемогу боролись майже 100 учасників віком від 7 до 17 років, в тому числі юні спортсмени нашого району.
Вихованець Томашпільської СДЮСШ Данило Закорченний виборов три медалі: золоту нагороду - в дозованому контакті, срібну медаль - в легкому контакті, і ще одну срібну нагороду - в демонстрації техніки, в своїх вагових категоріях. Назар Наконечний та Андрій Чорний здобули срібні нагороди, Назар Присяжний, Денис Слободянюк та Артем Сичук вибороли бронзові медалі.
Започаткований турнір пам’яті Ігоря Анісімцова надалі стане традиційним, і до участі у ньому буде запрошуватимуться більше команд.
 
 
 
 
 
Всі новини