Світ не без добрих людей

  В існуючих нині в Україні соціально-економічних умовах значна кількість українських сімей потребує соціального захисту і допомоги, які тією чи іншою мірою надаються державними та громадськими організаціями.
  Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Основне завдання фахівця із соціальної роботи - бути помічником для кожної родини, яка потребує допомоги.
  Міцна сім’я є запорукою задоволення людини власним життям. Проте є обставини, що не дають можливості мати задоволення від проживання в родині. Так, і в нашому районі в одній сім'ї ромської національності склалася складна життєва ситуація. Жінка народила четверту дитину, але умови для проживання дітей в цій сім'ї вимагали бути кращими. На таких підставах дитину з лікарні матері не бажали повертати, і постало питання вилучення всіх дітей. Але за допомогою фахівці центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  та підтримки громадських організацій в будинку було наведено лад до приїзду новонародженого. Керівники громадських організацій надали гуманітарну допомогу родині, а саме:  одягом, постільною білизною, посудом, засобами гігієни, ковдрами, іграшками та манежем для немовляти. Також головний лікар сімейної медицини смт. Вапнярки надав матері дитяче ліжечко для її синочка.
  Віддані людям тепло і душевна доброта обов’язково повернуться до вас. Адже людина починається з добра. Добрим треба бути завжди і в будь – якій ситуації.
  Користуючись нагодою Томашпільський районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді висловлює велику вдячність за надану допомогу  та підтримку директору центру духовної та соціально-психологічної реабілітації « Джерело життя» -  І. О. Боковенку, директору центру соціальної опіки та піклування дітей -  Л.А. Главацькій та головному лікарю Томашпільського РМЦ ПМСД - С.О. Семенюк.
 
Директор РЦ ССДМ                                       Г. Полтавська
 
 
Всі новини