Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 15 жовтня  2019 року в ресурсному центрі розвитку громад району відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації під головуванням  заступника голови РДА Наталії Бандиш. В ході зібрання, згідно порядку денного, членами комісії було розглянуто ряд питань, зокрема:  
- про хід проведення Всеукраїнського рейду «Урок» доповіла присутнім  головний спеціаліст  служби у справах дітей   райдержадміністрації Світлана Шпикуляк;
- питання щодо: стану утримання та виховання дітей, позбавлених батьківського піклування в дитячому будинку сімейного типу ; виведення неповнолітнього   з дитячого будинку сімейного типу ; стану утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в прийомній сім’ї; про затвердження індивідуального плану соціального захисту  дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах, дитини - сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування,   розглянула  начальник   служби у справах дітей райдержадміністрації Оксана Ярош.
Також Оксана Іванівна доповіла присутнім про клопотання  Тульчинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушеннями .  
-  Про направлення до прийомної  сім’ї  дітей,  надання дозволу на укладання договору дарування нерухомого майна на ім’я неповнолітньої та визначення способу участі у вихованні малолітньої доньки доповіла  головний спеціаліст  служби у справах дітей РДА Оксана Біжан.
Всі питання порядку денного були попередньо ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей районної державної адміністрації. Було з'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийнято конструктивні рішення в інтересах дітей. Рішення взято на контроль до їх повного виконання.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини