Владислав Скальський про соціальний проєкт «ЛІФТ»: «Зараз, як ніколи, важливо залучити в команду чесних, відкритих та надійних людей для керівництва місцевими адміністраціями»

Голова обласної державної адміністрації переконаний, що соціальний проєкт «ЛІФТ» допоможе відібрати достойних кандидатів на посади голів райдержадміністрацій.
«Зараз, як ніколи, важливо залучити в команду чесних, відкритих та надійних людей для керівництва місцевими адміністраціями! Основне завдання –  консолідація зусиль усіх структурних підрозділів райдержадміністрації задля соціально-економічного та культурного розвитку району. Час прийшов. Поїхали!», – написав він у своєму акаунті в соцмережі «Фейсбук», прикріпивши посилання для завантаження резюме на посаду голови райдержадміністрації.
Деталі – за посиланням https://lift.net.ua/vacancy/vinnytsyarda .
Голова обласної адміністрації пропонує фоловерам своєї сторінки обрати два шляхи: «Уважно читаємо, запитуємо себе: «Чи готовий/готова я?» і, в залежності від відповіді: «Так!» - виконуємо усі кроки і подаємо своє резюме, «Ні…» - поширюємо, а якщо особисто знаємо достойну людину – обов’язково їй пропонуємо. Розпочнемо разом!», – закликає Владислав Скальський.
Сайт проєкту LIFT, який запустився 28 травня, покликаний чесно і прозоро, тобто, без корупції і бюрократії, добирати професіоналів із різних галузей на допомогу новій владі. На сайті українцям пропонують завантажити резюме, вказавши, в якому саме проєкті вони хотіли б працювати. Або просто ввести назву бажаної вакансії та місто, щоб переглянути вже подані заяви.
Всі новини