З нагоди Дня медичного працівника

  16 липня о 13.00 год. в районному будинку культури відбулося урочисте святкування Дня медичного працівника. На нього зібралися представники медичної сфери з усіх куточків нашого району: лікарі та медичні сестри центральної районної лікарні, лікарі сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини, завідуючі та працівники фельдшерсько-акушерських пунктів. 
  Завітали на свято і почесні гості: голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Дмитро Коритчук, щиросердно привітали  господарів свята, висловили подяку усім, хто оберігає здоров’я і стоїть на варті нашого життя.
  «Шановні медики, сьогодні  я хочу від усього серця подякувати вам за радість здоров’я і диво життя, яке ви  даруєте кожному з нас, роблячи це із властивою лише людям вашої професії легкістю і невимушеністю. За вами стоять  недоспані ночі, накопичена втома, щоденна копітка і потужна інтелектуальна праця, нечувана фізична витривалість, море наукової інформації, яку доводиться щодня пропускати через свій розум, океани людського болю і страждань, які кожен з вас щодня переживає у своєму серці. Ми дякуємо вам за перший подих, який робить новонароджена дитина, за ті декілька хвилин, за які встигає приїхати на допомогу швидка, за уважність і терпіння, з яким вислуховують скарги терапевти і педіатри, за піклування і турботу, якою оточують своїх пацієнтів медичні сестри.
  Ви щоденно віддаєте себе роботі і людям сповна, за що низький уклін  вам від районної влади та усієї громади району.», - зазначив очільник району. 
  З вітальними словами звернулись до присутніх і головний лікар центральної районної лікарні Олена Краківська, та головний лікар районного медичного центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Семенюк.
  За віддану працю, сумління та щире серце, за те, що внесли вагомий внесок в розвиток медицини краю привітали та нагородили грамотами і подяками кращих медпрацівників району.
  Під час урочистого дійства відбувся святковий концерт, в якому взяли участь творчі колективи району, які подарували усім присутнім запальні танці, пісні та інструментальні композиції. 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини