Афганістан - наш біль

15 лютого – день, коли вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав, а найголовніше – воїнів ,що брали участь в афганській війні (1979 – 1989рр).
Тож вже не перший рік у Будинку дитячої творчості проходить свято-зустріч з ветеранами – афганцями. Вихованці цього закладу запрошують на зустріч тих, хто проживає не лише в Томашполі,але й в районі. Цей рік, незважаючи на буремні події,що відбуваються на сході України,не став винятком ,і в актовому залі БДТ зібралося багато людей, аби віддати шану живим сьогодні воїнам – афганцям, вшанувати полеглих у Афганістані та тих, хто відійшов у вічність уже в мирний час.
Привітали героїв зі святом  голова районної ради Лариса Нароган та перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Ставнійчук.
Хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять героїв – земляків, а їх бойові побратими Михайло Щербатий та Юрій Мельник поклали вінок до обеліска воїнам-афганцям.
І хоч свято це - зі сльозами на очах,та світилися вони і світлою радістю, коли свої віршики,таночки дарували колишнім воїнам вихованці Томашпільського дитячого садочка «Сонечко» ,коли вкладали душу і талант у пісню юні артисти – вихованці БДТ та народний аматорський жіночий ансамбль «Матіола».
Чимало душі і серця вклали у цей захід директор БДТ і ведуча свята Мирослава Олійник та її колеги.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини