Комісія з питань Техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

12 серпня 2015 року в залі засідань райдержадміністрації  відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки під керівництвом голови райдержадміністрації О. Закорченного. На комісію були запрошенні керівники та представники відповідних служб та організацій. На комісії було розглянуто ряд питань, зокрема:
Про створення добровільних пожежних дружин та забезпечення їх діяльності. Про заходи щодо запобігання пожежам в природних екосистемах у зв’язку з оголошенням надзвичайного рівня пожежної небезпеки. Про організацію роботи з недопущенням спалювання стерні та післяжнивних залишків на полях, а також застосування відкритого вогнюв лісових масивах. Інформували начальник Томашпільського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області Козюма О.В., начальник  ДП «Тульчинське лісомисливське господарство»  Дунський В.Ю. та представник Томашпільського райагролісу.
Про заборону проведення полювання на пернату дичину в період з 12.08.2015 по 01.09.2015 року проінформував  Закорченний О.Г.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини