Привітали школярів із закінченням навчального року

 
Сьогодні, 25 травня 2018 року , в 21 загальноосвітньому навчальному  закладі Томашпільського  району відбулись святкові лінійки та пролунав останній у цьому навчальному році дзвоник для 3211 учнів. 137 випускників прощалися з рідними школами. Привітати школярів з закінченням навчального року до навчальних закладів прибули представники районної державної адміністрації.
На свято «Останнього дзвоника» до Комаргородської  ЗОШ І-ІІІ ст.  завітав голова районної державної адміністрації О.Закорченний, перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук відвідав випускників Марківської територіальної громади, заступник голови РДА Наталія Бандиш вітала зі святом школярів в Яланецькій ЗОШ, а керівник апарату РДА Віктор Калась побував на останньому дзвонику в Кислицькій ЗОШ І-ІІІ ст.
 
Шановані гості вітали  випускників з успішним завершенням навчального року, з особливою подією в їхньому житті, з якої починається шлях у доросле життя, бажали вступити до тих вищих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримати гарну освіту і улюблену професію. Також дякували вчителям за їхню працю і терпіння,  бажали нових творчих успіхів у педагогічній діяльності, вдячних учнів, здоров'я та радості.
 
Шановні випускники, бажаємо, аби кожен з вас знайшов своє місце в житті а отримані знання послужили основою подальшого пізнання, професійного росту та служінню своїй державі і народу. 
Зі святом останнього дзвоника!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини