З 1 по 28 лютого - конкурс «Підтримай Вікімандри українською»

З 1 по 28 лютого триватиме конкурс «Підтримай Вікімандри українською», мета якого -  наповнення інформацією вільного ілюстрованого онлайн путівника довідковою інформацією про подорожі українською та іншими мовами.
Вікімандри — один з проектів фонду Вікімедіа, найвідомішим проектом якого є всесвітньо відома вільна енциклопедія Вікіпедія.
У конкурсі можуть взяти участь усі охочі. Завдання конкурсантів — створювати нові та покращувати статті у Вікімандрах українською мовою, а також свторювати нові статті про Україну у Вікімандрах іноземними мовами. Учасники мають бути зареєстрованими у Вікіпроектах (зробити це можна за посиланням ua.wikimedia.org).
Призовий фонд конкурсу становить 16 тисяч гривень. Головний приз — туристична поїздка в межах України. 2-10 місця у загальному заліку — сертифікати в онлайн-магазинах на туристичне, велосипедне приладдя тощо.
Організатори конкурсу вважають, що проведення конкурсу «Підтримай Вікімандри українською» дасть можливість поділитися своїми враженнями з мандрівниками та підготуватися до нових мандрівок, а головне — створити якісний контент про куточки України й одночасно доповнити вільний путівник українською мовою.
 
 
Всі новини