Відзначили Свято Першого Дзвоника!

 Саме 1 вересня в кожній школі в Україні  стартує новий навчальний рік. В нашому районі в цей день гостинно розчинили свої двері для школярів 21 навчальний заклад, з них 12 загальноосвітніх шкіл І – ІІІ ступенів, 6 – шкіл І – ІІ ступенів, 1 – Томашпільська школа-гімназія, 2 – НВК «школа - ДНЗ» у Вапнярці та Вербовій. За парти сіли майже 3200 учнів, з них – 341 першокласник.
 
  На святкових лінійках, присвячених Дню знань, крім учителів, учнів, батьків побували й керівники району: голова райдержадміністрації – Олександр Закорченний – у Комаргороді, його перший заступник Віктор Ставнійчук – у Вапнярській школі №2, голова районної ради Лариса Нароган – у Великій Русаві, її заступник Валентина Залюбівська – у Стіні,  . На святкуванні 40-річчя Гнатківської школи побував заступник голови РДА Дмитро Коритчук. Разом з ним в урочистостях взяв участь генеральний директор ТОВ «АК «Зелена долина» Юрій Мороз та інші запрошені. Загалом майже у кожній школі радо вітали спонсорів та дякували  за допомогу та підтримку, а від відділу освіти  райдержадміністрації їм вручено подяки.
 
  Свято першого дзвоника сповістило про початок нового 2015 – 2016 навчального року. Хай він буде мирним і спокійним, хай збудуться дитячі мрії й батьківські надії. Щасливої дороги тобі, новий навчальний рік!
 
 
 
 
 
 
Всі новини