Провели інформаційно - просвітницький захід

У жовтні вся світова спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який започатковано у 2007 році Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.
На виконання наказу Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА від 08.10.2019 року № 290 «Про проведення інформаційно-просвітницьких заходів до Європейського дня боротьби із торгівлею людьми»,  відділом сім’ї, молоді та спорту Томашпільської  РДА в смт Томашпіль було організовано  та проведено інформаційно- роз’яснювальну роботу  з питань протидії торгівлі людьми на тему «Були в рабстві?Звернись!Отримай допомогу!».

 Учасники зібрання розповсюджували   серед жителів селища  інформаційні листівки  з роз’ясненнями та номерами телефонів  відповідальної особи з визначених питань в Томашпільському районі.

Основна мета заходу – роз’яснити громадянам існування проблеми торгівлі людьми, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію, оскільки, це глобальний злочинний бізнес, сучасна форма рабства, що грубо порушує права людини.

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини