Привітання з Міжнародним днем захисту дітей!

Дорогі діти! Шановні батьки!
У перший день літа від усієї душі вітаю вас з Міжнародним днем захисту дітей!
Немає кращої пори у житті людини, як дитинство. Цей прекрасний, безтурботний період залишає у душі кожного відголосок теплих спогадів, які протягом усього життя допомагають долати перешкоди та негаразди.
Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство це пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління - головний обов’язок батьків, суспільства та держави.
Дозвольте щиро подякувати всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові.
Дорослі мають пам’ятати, що майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них.
Любі діти ви – наш сенс життя, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, добра, радості та щасливого дитинства. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим. Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей!
 
Голова районноїдержавної
адміністрації
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
 
Всі новини