Відбулась розширена апаратна нарада

Сьогодні у залі засідань районної державної адміністрації о 09:00 голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний провів розширену апаратну нараду. У роботі наради прийняли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, голова районної ради Дмитро Коритчук,  начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, керівники територіальних підрозділів, сільські та селищні голови, представники ЗМІ.
В ході засідання учасники зібрання розглянули ряд питань. Зокрема:
Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року № 921 доповів начальник відділення обліку  і бронювання солдат, сержантів запасу Томашпільського районного військового комісаріату Мартинюк М.М. 
Про призов на строкову військову службу доповів заступник військового комісара, начальник відділення комплектування Томашпільського районного військового комісаріату Рузяк В.Д.
Про утримання комунальних доріг у належному стані в зимовий період 2016 - 2017 років проінформував присутніх Шеремета О.М.  – головний інженер філії «Томашпільський  райавтодор».
Про готовність аварійно – рятувальних служб району в зимовий період розповів начальник Томашпільського районного сектору Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій Козюма О.В.
Про організацію підготовки та проведення новорічно – різдвяних свят в районі доповіли начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Слободян Г.В., начальник відділу освіти районної державної адміністрації Мокрак Л.В.,  начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Ярош О.І. та начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації Сікал О.В.
Про заходи, щодо забезпечення громадського порядку під час проведення новорічних та різдвяних свят проінформував присутніх начальник сектору патрульної поліції Томашпільського відділення поліції Грабчак В.О.
Про організацію проведення передплати на періодичні видання  доповів присутнім керівник апарату районної державної адміністрації Калась В.І.
По завершенні наради голова райдержадміністрації Олександр Закорченний підвів підсумки розглянутих питань та дав ряд усних доручень. Разом з цим керівник району щиросердно привітав усіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, побажав присутнім аби 2017 рік приніс кожному гармонію та благополуччя, любов та успіх, а Україні - здійснення визначених планів та процвітання.
До присутніх в залі з проханням здати кров для бійців АТО, які отримали важкі поранення під Світлодарською Дугою, звернулась заступник голови районної ради Лариса Нароган, зазначивши, що   12 важкопоранених бійців 19 грудня 2016 року привезли на лікування у Вінницькій військовий госпіталь.  Більшість з них потребують переливання крові.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини