Новини спорту

На чемпіонаті області  із хокею на траві 2 березня в  Вінниці юннацька команда РДЮСШ 2003 р. н. виборола  друге місце, а 3-5 березня посіла 9 місце на чемпіонаті України , який також проводився у Вінниці.
На відкритому чемпіонаті  Чернівецької області із рукопашного бою  серед юнацьких команд із участю найсильніших команд України Томашпільчани Закорчений Данило,Євтуховський  Артем та Синиця Владислав вибороли золоті медалі, Наконечний Назар, Дмитришин Дмитро, та Камінський Роберт срібні відзнаки, Босий Вадим, Вергеліс Єгор, бронзові.
Гандбольна чоловіча команда взяла участь в 5 турі Всеукраїнської гандбольної ліги в м. Ужгород за підсумками якого посідає 6 сходинку турнірної таблиці, наступний тур змагань пройде на нашій спортивній базі 1-2 квітня.
11 березня пройшов заключний тур підкритого чемпіонату. Вінниці із фут залу в якому беруть участь найсильніші чоловічі команди області,  команла «Сатурн» Вапнярка виграла у команди Калинівки із рахунком 4:2, та зайняла 1 місце за підсумками чемпіонату та  і буде захищати честь області на чемпіонаті України у Дніпропетровську.
11 березня на чемпіонаті області із пауерліфтингу у Немирові дівоча команда Томашполя виборола 1 місце в комплексному заліку. В особистому заліку у своїх вагових категоріях  золоті медалі здобули  Сапигора Діана та Червак Наташа, срібні Пасічник Людмила, Патраманськмй Ілля та Комісарчук  Дмитро, бронзу Лесько Олеся.
12  березня відбувся заключний тур чемпіонату  району 2016-2017 років   із фут залу серед чоловічих команд за підсумками якого перше місце посіла команда  « Сатурн» Вапнярка, друге Комаргород  ВПУ, третє команда Рожнятівки.
11-12 березня в Калинівці пройшов обласний турнір із хокею на траві серед юнаків 2003-2004 р.н. присвячений пам`яті О. Реви,  наша команда здобула 5 місце, кращим воротарем турніру визнано нашого земляка Юркова Богдана, якому вручено грошову винагороду 500 гривень.
11-12 березня на Всеукраїнському турнірі із рукопашного бою у Луцьку  серед юнацьких команд наші земляки Дацьків Валентин, Байдак Максим та Юзвак Владислав здобули срібні нагороди, Присяжний Назар бронзу.
 
Начальник відділу сім'ї молоді та спорту              Г. Слободян.
 

 

Всі новини