Чергове засідання комісії з питань придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

02 серпня 2019 року  в ресурсному центрі розвитку громад РДА під керівництвом  заступника  голови районної державної адміністрації  Наталії Бандиш  відбулося  чергове  засідання  комісії з питань надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для  розвитку сімейних та інших форм  виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом  дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, осіб з їх числа .
На засіданні комісії головою комісії Н. Бандиш та  заступником  голови  комісії О. Ярош було ознайомлено членів комісії про зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 877 у порядку використання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
По закінченні засідання заступником голови РДА Наталією Бандиш було надано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів РДА щодо вирішення невідкладних питань.
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини