Обговорили питання щодо виконання плану призовів громадян України у 2018 році

 
20 квітня 2018 року в залі засідань РДА відбулась розширена апаратна нарада під головуванням голови райдержадміністрації О.Г.Закорченного.   Участь у зібранні взяли начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, районної ради, прокуратури, СБУ, поліції, сільські голови, селищні голови об’єднаних територіальних громад та секретарі сільських рад. 
 
В ході засідання учасники зібрання обговорили питання щодо виконання плану призовів громадян України у 2018 році, відповідно до Указу Президента України від 15.02.2018 року №33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році». Заслухали доповідь військового комісара районного військового комісаріату Юрія Тарасова, обговорили ситуацію, яка склалась в громадах району, щодо явки та проходження медичних оглядів призовниками.  
Заступник начальника управління економіки районної державної адміністрації Алла Мордан доповіла про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району, відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 28.02.2018 року № 63 «Про проведення місячника благоустрою населених пунктів району». Коротко охарактеризувала стан справ по громадах,  окреслила ряд виконаних робіт - впорядкування вулиць,  парків, скверів, лісосмуг, кладовищ, спортивних, дитячих та господарських майданчиків, обсяг ліквідованих стихійних сміттєзвалищ, очищених від сміття берегів водойм тощо.
 
По завершенні зібрання голова РДА Олександр Закорченний обговорив окремі  питання  та дав  ряд  усних доручень керівникам управлінь та відділів РДА та сільським головам.
 
 
 
 
 
Всі новини