Підсумки проведення місячника благоустрою населених пунктів району

 
Підведено підсумки проведення місячника благоустрою населених пунктів району та масових заходів з прибирання в рамках акції «День довкілля» .
На території району від початку проведення місячника з благоустрою сільськими радами та  об’єднаними територіальними громадами були вжиті заходи щодо приведення у належний санітарний стан населених пунктів району, а саме: упорядкування та приведення до належного естетичного та санітарного стану житлових будинків та прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, парків, скверів, інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення, упорядкування вулиць, доріг та придорожніх смуг, проведення  очистки берегів річок, ставків від сміття, виявлення та ліквідації стихійних сміттєзвалищ, проведення упорядкування пам’ятників, упорядковувались дворові території та придорожні лісосмуги, виявлялись та ліквідовувались стихійні сміттєзвалища, проводилися роботи по упорядкуванню кладовищ. 
В заходах з благоустрою взяло участь близько  6813 осіб -  діти, молодь, державні службовці, працівники підприємств, установ, безробітні, які стоять на обліку в Центрі зайнятості та інша громадськість.
За оперативними даними по населених пунктах району проведенні наступні заходи : упорядковано 25 сміттєзвалищ; 24 меморіалів та пам’ятників; 44 кладовища ; 10 братських могил; 57 в’їзних знаків населених пунктів; 24 спортивних майданчики; 28,3 га газонів та квітників. Прибрано - 357,3 тис м2 дворових територій. Ліквідовано-  153 стихійних сміттєзвалищ. Вивезено- 652м3 сміття. Розчищено та упорядковано 25,8 км річок та ставків. 
Підприємствами, установами та організаціями також проведено упорядкування прилеглих територій,  зачистка клумб, висаджено квіти,  проведено роботи по посадці та  обрізці дерев, кущів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини