Дорогами війни до перемоги

День перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні - вічне нагадування про те, якою великою ціною заплачено за перемогу, вічний спомин про жахливі події тієї війни, вічне благання миру на землі на всі віки. 
Усе далі і далі відходять ці грізні роки війни, але Дні  визволення рідної землі назавжди залишаться в пам’яті народній, в архівах, музеях, бібліотеках  -  символом героїчного минулого, символом пам’яті по загиблим воїнам – визволителям, ветеранам, які  поступово один за одним відходять у вічність ... 
Великою увагою користуються  книжкова виставка: «Подвигу жити вічно», організована Томашпільською центральною районною бібліотекою для дорослих 
Особливо зворушила відвідувачів дитячої бібліотеки книжкова виставка «Дорогами війни до перемоги»,   адже юні читачі знайшли на ній фото своїх дідусів, дорослі відвідувачі - своїх батьків, які пройшли нелегкими дорогами тієї страшної війни.
Пам'ять торкається чорними крилами самого серця, будить вдячність і любов до тих, хто захистив нас,  хто здобув перемогу над ненависним ворогом.
Пам'ятаймо своїх визволителів
 
Всі новини