Комаргородську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів атестовано

           На  підставі наказу відділу освіти Томашпільської районної  державної  адміністрації від19.10.2016 року № 217 «Про проведення державної атестації Комаргородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів» в період з 28.11.2016 року по 02.12 2016 року було проведено державну атестацію Комаргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів Томашпільської районної ради Вінницької області. 
        За підсумками державної атестації школу визнано атестованою  і підтверджено право надавати  освітні послуги відповідно до державних стандартів початкової,  базової загальної середньої освіти та повної  загальної середньої освіти.
        У ході державної атестації Комаргородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів встановлено, що педагогічний колектив школи забезпечує на належному рівні реалізацію державної політики в галузі освіти, виконання вимог чинного законодавства. Школа функціонує в стабільному режимі, надає доступну освіту у відповідності до державних стандартів певного освітнього рівня.     
         В  2016-2017  навчальному  році  в  школі укомплектовано 11 класів, в яких навчається 194 учні, для двох учнів організована індивідуальна форма  навчання відповідно до Положення про індивідуальну форму навчання.
          У 2016-2017 н. р. в школі вперше організовано інклюзивну форму навчання  у 1 класі та введено в штат  посаду асистента вчителя.
         Комаргородська школа розміщена у двох будівлях. В новому навчальному приміщенні розміщено кабінети фізики та інформатики,  історії та хімії, української мови та літератури, навчальні кімнати початкових класів, спортзал, актова зала, бібліотека,світлиця, їдальня, учительська  та інші приміщення. Кабінети української мови та літератури, інформатики, історії, фізики-атестовані, решта навчальних приміщень  та кабінетів не атестовані.
         Шкільна їдальня розміщена в приміщенні на першому поверсі, площа їдальні – 222м^2.    
       Щорічно силами обслуговуючого персоналу, вчителів, за  фінансової підтримки батьківської громадськості та ТОВ «Торговий дім «ФІІНПРОМ» проводиться поточний внутрішній та зовнішній ремонт. Територія завжди в доброму стані.
        За підсумками конкурсу «Рівний доступ до якісної освіти», навчальний заклад отримав НКК 12+1, з яких  9  ПК встановлено в кабінеті інформатики, 4 ПК  використовуються адміністрацією школи. На комп’ютерах встановлено системне (операційна система Windows) та службове програмне забезпечення, необхідне для навчання курсу інформатики згідно вимог програми. В комп’ютерному класі є  доступ до мережі Інтернет, працює локальна мережа в школі.Комаргородська ЗОШ І-ІІІ ступенів має власну електронну адресу kom_school@ukr.net та веб-сайт http://kmr.tmedu.vn.ua. 
 Вивченням відповідності документації, в тому числі фінансової, вимогам законодавства встановлено, що в основному, дотримано єдині нормативні вимоги щодо ведення ділової документації.
На час атестації  школа укомплектована  педагогічними кадрами на 100%. В школі працює 27 педпрацівників, з них встановлено:
           вищу кваліфікаційну категорію - 6 чол. (22,2%), 
           першу категорію – 14 чол. (51,9%),  
           другу категорію – 1( 3,7 %), 
           спеціаліст           - 6 чол. (22,2%) 
 Присвоєно звання:         
           учитель - методист  - 1 
          старший учитель   - 6
          нагороджено знаком «Відмінник освіти»   - 1
Позашкільною  освітою в Комаргородській ЗОШ І-ІІІ ступенів охоплено -121 учня (62,3%), які займаються в шкільних  гуртках, зокрема: «Дивослово» ,«Патріот» , «Шаховий», вокально –  хоровий, «Мистецтво паперопластики» та «Оригамі»   В школі працюють спортивні секції з баскетболу та волейболу.
      Налагоджена співпраця педагогічного колективу з батьківською громадськістю.  
      Авторитет школи в селі є позитивним.
 
Відділ освіти Томашпільської районної державної адміністрації
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини