Поклали квіти до меморіальних плит

16 березня 2017 року о 15.30 до центральної площі Томашполя прибули делегації трудових колективів, політичних та громадських організацій району, жителі селища на відзначення 73-ї річниці визволення району від фашистських загарбників. Колону очолили голова районної державної адміністрації Закорченний О.Г та заступник голови районної ради Нароган Л.А. Учасники зібрання під звуки урочистого маршу пройшли до Меморіалу слави. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників Томашпільщини, які загинули у роки Другої світової війни, та у знак поваги і пам’яті поклали квіти  до меморіальних плит.
Під час урочистої промови було наголошено, що з радістю й болем відзначається цей славетний день. Навіки залишаться в пам’яті народу бойові подвиги наших батьків і дідів, які ціною неймовірних зусиль відстояли рідну землю та захистили свій народ від неволі й знищення.
У всіх населених пунктах району покладено квіти до пам’ятників захисникам і визволителям України. В храмах району проведено поминальні панахиди та заупокійні богослужіння.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини