Про підсумок роботи форуму «Союз старшокласників «Лідер»

28 лютого 2017р. у Томашпільському  будинку дитячої творчості відбулись чергові збори  лідерів районного учнівського самоврядування «Союз старшокласників «Лідер», учасниками якого були лідери шкіл району учнівського самоврядування, а також БДТ.
      Були присутні 21 учасник нашого форуму, які представили свої проекти на тему :« Моє життя – мій вибір»  як в електронному вигляді так і в паперовому варіанті (папках). Роботи були цікаві і змістовні, проведені в різних формах, враховуючи вікові особливості дітей. Повчальні казки, цікаві вікторини, веселі спортивні розваги, бесіди, тренінги.   У підсумку побачених презентацій,  можна сказати, що була проведена масштабна, просвітня робота по школах району з такої важливої теми як формування свідомого, ціннісного ставлення до свого здоров’я.
      Після невеличкого перепочинку і солодкого чаювання із старшокласниками був проведений виховний захід  «Любити свою країну -  покликання кожного». Учні переглянули відео кліп «Люби,  ти, Україну!» відомого молодіжного гурту «ТІК»  і обговорили проблемні питання,  на які музиканти  звертають увагу глядача. Потім взяли участь у конкурсній вікторині на знання географії, історії , мови, традицій нашого народу . Звичайно, між командами  «Патріотів» і «Шевченківців» перемогла дружба. І на завершення  учасники виконали колективні роботи:  «Патріоти» - плакат «З Україною в серці» -  об’ємне серце з метеликів, а  «Шевченківці» - плакат з голубами і щирими побажаннями нашим героям, державі і майбутнім поколінням. Ці роботи будуть зберігатися в музеї Бойової слави БДТ, а також  по можливості передані в зону АТО, нашим бійцям. На згадку про наш захід  старшокласники отримали у подарунок браслети виготовлені в національно - патріотичних кольорах.
   Під кінець зустрічі учасники отримали домашнє завдання. І після заключного слова і гарних побажань  форум  закінчився.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини