В Великій Русаві відбулись сходи громадян

6 березня в с. Велика Русава  відбулись традиційні щорічні сходи громадян. До зібрання долучились голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик та начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсії Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Людмила Стратій.
Перед сільчанами прозвітував про зроблене сільською радою у минулому році сільський  голова Олександр Козоріз, окреслив коло діяльності сільської ради в поточному році, поділився планами на майбутнє. Роботу очільника територільної громади  видно і неозброєним оком – ошатними стали приміщення сільської ради, дитсадка, будинку культури, пам’ятні знаки, окультурились парк відпочинку, стадіон,  підремонтовано дороги, скрізь чисто і прибрано. На питання, що виникали у селян, Олександр Васильович надав вичерпні роз'яснення.
 В ході зібрання перед громадою виступив голова районної державної адміністрації О.Закорченний, прозвітував про роботу районної влади за минулі роки, зупинився на основних показниках, які наочно відображають стан справ, проаналізував роботу всіх галузей господарства району.  Разом з цим посадовець обговорив з селянами план перспективного розвитку села  на 2019-2021 роки.  
Вичерпні відповіді та роз’яснення щодо соціального захисту населення, нарахування та монетизації субсидій надала жителям села начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик, а на усі питання щодо змін в пенсійному законодавстві та перерахунку пенсій відповіла начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсії Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Людмила Стратій.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини