Провели семінар "Здоровий спосіб життя – запорука професійних успіхів"

Велике значення для збереження здоров’я людини має спосіб її життя. Саме тому  Томашпільським районним центром зайнятості   постійно проводяться профілактичні семінари для безробітних  громадян.
21 грудня 2016 р. заступником директора – начальником відділу надання соціальних послуг  районного центру зайнятості  Ларисою Зарванською   та начальником відділу сім’ї, молоді і спорту Томашпільської РДА Григорієм Слободяном проведено семінар за участю 20 безробітних, тема якого – «Здоровий спосіб життя – запорука професійних успіхів». 
Метою такого заходу є акцентування уваги учасників семінару на те, що особи, які ведуть здоровий спосіб життя, більш конкурентоспроможні на ринку праці та мають більше переваг при працевлаштуванні. Стан здоров’я людини впливає на професійний вибір, становлення і кар’єру, розвиток особистості. 
Дана тема надзвичайно актуальна, важлива та цікава. Адже найбільшою цінністю людини є її здоров’я.   На семінарі також йшлося про шкідливі звички  людини, які руйнують волю і здоров’я, знижують працездатність, скорочують тривалість життя. Такі звички з’являються у різному віці: чим раніше, тим згубніше діють і тим важче їх позбутися. А особливо, коли вони переходять у залежність.    Смерть чи втрата здоров’я – занадто велика плата за незнання. Треба довідатися про хворобу якомога більше і вміти захистити себе від неї. Ця інфекція може загрожувати усім, але якщо людина дбає про себе, веде здоровий спосіб життя, живе за законами моралі, то ризик зараження ВІЛ – мінімальний.
Такими систематичними інформаційними заходами районний центр зайнятості намагається не тільки привернути увагу незайнятих громадян до наболілих проблем, а й застерегти, допомогти, порадити.
Як стверджують учасники семінару, захід був корисним та пізнавальним. Адже від інформації, яку почули на заході, залежить успішність професійної реалізації людини.
          
Начальник відділу надання соціальних послуг Томашпільського РЦЗ                                                                                        
Зарванська Л.Г.
 
 
Всі новини