Відбулися урочисті проводи призовників району весняного призову на строкову військову службу

 
3 квітня  2017 року в приміщенні районного будинку культури селища Томашпіль відбулися урочисті проводи призовників району весняного призову на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.
Цього теплого весняного дня, щоб провести хлопців, в залі зібралися батьки, родичі, численні друзі тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.
До призовників звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, голова районної ради Дмитро Коритчук та т.в.о. військового комісара Томашпільського районного військового комісаріату  Микола Біжан, побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні. 
 
Від імені батьків з привітальними словами виступила мати призовника Ніна Величко. До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися учасники художньої самодіяльності районного будинку культури, які подарували присутнім чудові пісні. Юнакам були вручені цінні подарунки.
Армія - необхідний етап для змужніння, фахового росту і громадянського становлення. Це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги.
Бажаємо юнакам гарної служби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини