Відбулася виїзна колегія

  25 жовтня 2016 року, під керівництвом голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерія Коровія, в залі засідань Гайсинської райдержадміністрації відбулася виїзна колегія „Про хід виконання протягом січня-вересня 2016 року програми соціально-економічного розвитку Вінницької області на 2016 рік”. Участь у колегії в взяв голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний.
 На початку засідання Валерій Коровій вручив державні нагороди. Першим заслухали виступ директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Мережка Володимира Миколайовича «Про фазові пріоритети регіонального розвитку та основні завдання щодо успішного завершення 2016 року». 
  Про основні тенденції у сфері розвитку аграрного сектору області директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації проінформував Неїлик Микола Миколайович. 
  Директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Копачевський Микола Миколайович доповів про основні завдання органів виконавчої влади у сфері бюджетної політики. 
  Про ефективність роботи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у сфері організації роботи з оформлення житлових субсидій для населення проінформувала директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Заболотна Наталя Михайлівна. 
  Директор Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Волков Сергій Адієвич розповів про виконання завдань з енергоефективності. 
  Далі йшла мова про роботу центрів надання адміністративних послуг в області, про що доповіла заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку о обласної державної адміністрації Насіковська Надія Никифорівна. 
  Про проведену роботу щодо облаштування в районних центрах та містах обласного значення місць колишнього розташування пам’ятників часів тоталітарних режимів в Україні проінформував керівник апарату обласної державної адміністрації Бойко Валерій Олексійович. 
  Голова Гайсинської районної державної адміністрації Владислав Уткін прозвітував перед присутніми «Про соціально-економічний розвиток Гайсинського району за 9 місяців 2016 року». 
  Слухаючи доповіді, голова облдержадміністрації Валерій Коровій особливо виділяв досягнення економіки Вінниччини. Зокрема, передові позиції області в економічних показниках, збору зернових та цукрового буряка, перехід на альтернативні види палива, тощо. «Запорука всіх досягнень соціально-економічного розвитку нашої області – це єдність та відповідальність нашої команди», - підкреслив, підводячи підсумки колегії, Валерій Коровій. 
Всі новини