Відбувся семінар вчителів іноземних мов

  Незвичайний  семінар  вчителів іноземних мов  району  відбувся 11.10.2016 р. на базі музею заслуженого майстра народної творчості України (живопис) Наконечного Віктора Андрійовича в с.Клембівка Ямпільського району. Тема семінару: «Роль художньої культури у вивченні іноземних мов». Вчителі мали змогу познайомитися з творчістю народного майстра і  побачити його твори: писанки,  витинанки,  вироби з дерева, але найбільше вразили  картини. 
  Вони зачаровували своєю простотою і разом  з тим розмаїттям кольорів, картини з життя та картини,  написані за сюжетами творів. Деякі твори художник створив крейдою, а деякі з природних матеріалів, а ще гравіювання та багато витинанок привертали погляди присутніх.
  Кожна робота автора викликала захоплення та ще раз доводила, що людські можливості і творчість не мають меж.
 Дружина  художника, Марія Федорівна, розповіла багато про життя  свого чоловіка та історію створення майже  кожної картини. До глибини душі торкнулися вірші,  написані художником, які прозвучали в той день з уст Марії Федорівни.
  Віктор Андрійович мав великий талант від Бога і залишив велику спадщину нащадкам, яку тепер оберігає його дружина і яку варто побачити . 
 
 
 
Всі новини