Обережно сильні пориви вітру

Відповідно  до попередження Вінницького обласного центру з гідрометеорології про стихійні метеорологічні явища ІІ рівня небезпечності по Вінницькій області №7/1/- до кінця дня 11 березня 2019 року очікуються пориви північно-західного вітру 25-28 м/с (2 рівень небезпечності).  
Існує висока ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій чи подій на  об'єктах енергетики, зв'язку, в комунальному господарстві, агропромисловому комплексі, на транспорті (відключення від енергопостачання, обрив електропроводів, що загрожує ураженням електричним струмом,  ламання гілок на деревах та повалення дерев, пошкодження дахів на будівлях тощо). 
Необхідно:
- при знаходженні на вулиці не залишайтеся під старими деревами, будівлями, опорами ліній електропередач.
- при виявленні обривів ліній електропередач, поваленні опор – ні в якому разі не торкатися руками чи іншими предметами, не підходити ближче, ніж на 1,5 м, обов’язково повідомити органи влади, про це диспетчера районної електромережі або за телефонами екстреного виклику 101, 102.
У разі ускладнення оперативної обстановки забезпечити негайне реагування на початковому етапі виникнення загроз та інформувати Департамент цивільного захисту через оперативного чергового за тел. (ф) 67-11-37.
 
Всі новини