Відбулася семінар – нарада на тему «Взаємодія між органами влади, аграрним бізнесом та пасічниками Томашпільщини»

25 лютого 2019 року в ресурсному центрі розвитку громад РДА відбулася  семінар – нарада  на тему «Взаємодія між органами влади, аграрним бізнесом та пасічниками Томашпільщини»  під головуванням першого заступника голови РДА Ставнійчука В.А. 
В ході засідання присутні в залі заслухали доповіді:
- начальника Управління агропромислового розвитку Томашпільської райдержадміністрації Випаріни  В. Л.; 
- начальника Томашпільського районного управління, головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Грабчака П.О.; 
- головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Томашпільського районного управління, головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Озерянської Г. П.
Про основні вимоги санітарного законодавства щодо застосування пестицидів доповіла заступник начальника Томашпільського районного управління, головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Мороз О. М.
Про обгрунтування застосування захисту рослин розповів присутнім в залі  провідний спеціаліст відділу прогнозування управління фітосанітарної безпеки головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Загороднюк В. А.
З основними  законодавчими  аспектами  щодо насінництва та розсадництва учасників наради ознайомив головний спеціаліст відділу контролю в сфері насінництва та розсадництва головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області   Поштар В. І.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини