Відбулося засідання «круглого столу»

  Сьогодні у  малій залі засідань районної державної адміністрації о 14.00 год відбулося  засідання «круглого столу» на тему «Соціальний та правовий захист учасників АТО та воїнів-афганців», яке провів голова районної державної  адміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Дмитро Коритчук. Участь у круглому столі взяли перший заступник голови  районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, заступник голови районної ради Лариса Нароган, керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась, начальники, спеціалісти управлінь та відділів районної державної адміністрації, представники  підприємств, установ та організацій району, засобів масової інформації, громадськість.
  На початку зібрання з вступним словом до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний.
  В ході засідання учасники зібрання також заслухали та обговорили ряд питань, щодо соціального і правового захисту учасників АТО та воїнів-афганців. Про порядок призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг ознайомила присутніх начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  Тетяна Дідик.
  Начальник відділу Держгеокадастру в Томашпільському районі Наталя Жовтан, наголосила про порядок отримання земельних ділянок учасниками АТО та воїнами-афганцями.
  Крім того, учасники антитерористичної операції  та воїни-афганці мали можливість отримати відповіді від керівників  відповідних служб на хвилюючі їх запитання.
  По закінченні круглого столу голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний звернувся до керівників підприємств, установ та організацій району з проханням  максимально допомагати усім військовослужбовцям та членам їх сімей, вирішувати усі нагальні проблеми, які їх турбують.  
 
 
Всі новини