Перекрито дах районного будинку дитячої творчості

  В районі функціонує районний будинок дитячої творчості . Позашкільною освітою охоплено – 736 дітей. Томашпільський Будинок дитячої творчості-  позашкільна установа, яка дає дітям та юнацтву додаткову освіту, створює умови для особистісного розвитку і творчої самореалізації кожної дитини, працює над  формуванням покоління, здатного навчатися, створювати й розвивати цінності, а також забезпечує потреби особистості у творчій самореалізації та організації змістовного дозвілля. Діти навчаються  майструвати, співати, танцювати, кроїти та шити. Заклад охоплює гуртковою роботою також дітей шкіл району.
  Будівля Будинку дитячої творчості була здана в експлуатацію в 1979 році.  За час існування закладу жодного разу  не проводився  капітальний ремонт  приміщення.  Великою проблемою був аварійний стан покрівлі закладу. Через протікання покрівлі та застою води на горищі, вода просочувалася  в кімнати гурткової роботи, з’явилася цвіль, обсипалася штукатурка стін, руйнувалися виставкові експонати виготовлені дітьми.
  Районна влада з розумінням віднеслася до данної проблеми, в наслідок чого з районного бюджету на перекриття даху районного  будинку дитячої творчості було виділено  374 236.00грн.  В даний час завершено роботи по капітальному ремонту.      
 
 
 
 
 
Всі новини