Відбулась колегія районної державної адміністрації

 
21 серпня  2018 року  в райдержадміністрації о 11.00 год. відбулося  засідання колегії Томашпільської районної  державної адміністрації під головуванням голови райдержадміністрації  Олександра Закорченного.
У засіданні взяли участь голова районної ради Дмитро Коритчук, перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук, заступник голови райдержадміністрації Наталія Бандиш,  члени колегії, сільські голови, керівники підприємств, установ та організацій, начальники управлінь, відділів, інших структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ЗМІ.
На початку зібрання очільник району Олександр Закорченний представив присутнім у залі новопризначеного керівника  Томашпільського районного  військового комісаріату Гончарука Романа Миколайовича.  
 
В ході засідання учасниками зібрання було заслухано та  обговорено ряд питань, зокрема: 
 
- про підсумки економічного розвитку району за I-ше півріччя 2018 року та участь в 15-му обласному конкурсі проектів розвитку  територіальних громад району;
- про стан готовності навчальних закладів району до початку нового 2018-2019 навчального року та впровадження проекту Міністерства освіти і науки України  «Нова українська школа»;
- про хід заключення декларацій із лікарями «первинки» у I – му півріччі 2018 року, відповідно до Закону України від 19.10.2017 року №2168-VIII «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення»;
- про стан виконання місцевих бюджетів за I-ше півріччя 2018 року;
- щодо організації та проведення призову громадян України на строкову військову службу  восени 2018 року, та щодо відповідальності голів об’єднаних територіальних громад, сільських голів  району  за порушення законодавства  про військовий обов’язок і військову службу, зокрема в частині, що стосується оповіщення призовників і військовозобов’язаних про їх виклик до районного військового комісаріату.
 
Значну увагу в ході засідання  було зосереджено на питаннях впровадження медичної реформи, ходу укладення жителями району договорів з сімейними лікарями, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення та на  організації і проведенні призову громадян України на строкову військову службу.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини