Увага! Заплановано надання безоплатної правової допомоги з питань роз’яснення законодавства у сферах державної реєстрації

08 жовтня 2018 рокувідповідно до графіку мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги на період вересень-листопад 2018 року на території Вінницької області в Томашпільській районній державній адміністрації заплановано надання безоплатної правової допомоги з питань роз’яснення законодавства у сферах державної реєстрації, учасниками якої будуть: головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Пітік Артур Валерійович та державний реєстратор речових прав на' нерухоме майно сектору державної реєстрації Томашпільської районної державної адміністрації Савчук Роман Анатолійович.
Під час роботи мобільної точки консультування громадян будуть надані роз’яснення з питань:
1. Правовий механізм оренди земельної ділянки.
2. Порядок розгляду скарг у сфері державної реєстрації нерухомості та бізнесу.
3. Повноваження Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації нерухомості та бізнесу.
Надання роз’яснень та прийом громадян буде проводитись в Центрі надання адміністративних послуг при Томашпільській районній державній адміністрації смт. Томашпіль пл. Тараса Шевченка, 6, тел. 2-15-76.
Всі новини