Вшанували світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.
21 червня в центрі селища Томашпіль  відбулося покладання вінків та квітів з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Участь у заході взяли заступник голови райдержадміністрації Наталія Бандиш, заступник голови районної ради Лариса Нароган, голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський, колективи підприємств, установ, організацій району та небайдужа громадськість.
Томашпільчани   пройшли скорботною ходою до обеліску, де пам’ять загиблих у війні минулого та у боях нині було вшановано хвилиною мовчання.
Ніхто не забутий! Ніщо не забуте! Так ми говоримо своїм дітям. Ми закріпили цю пам’ятну дату в наших серцях. Сьогодні вже мало залишилося у живих тих, хто зі зброєю у руках захищав тоді нашу країну. З кожним роком їх невблаганно стає все менше і менше. Та всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам'яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління.
Вічна пам'ять полеглим на полі бою, честь і слава  живим Героям!
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини