У селі Пилипи-Борівські відкрито меморіальну дошку загиблому Герою АТО Вадиму Тарабанову

12 жовтня в с.Пилипи-Борівські  відбулась церемонія відкриття меморіальної дошки Вадиму Олександровичу Тарабанову,  герою АТО, який загинув у боях за Батьківщину під Дебальцевим Донецької області.
 
Меморіальну дошку встановлено на фасаді Пилипи-Борівської  загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів, в якій колись навчався Герой, що віддав своє життя, захищаючи Україну. 
 
На церемонії відкриття були присутні голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, військовий комісар районного військового комісаріату Роман Гончарук, голова Пилипи-Борівської сільської ради Олександр Бабин, представники громадської організації «Українське об’єднання  учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області» в Томашпільському районі, родичі та друзі Вадима, односельчани, учні школи, а також товариші по службі. 
 
Право відкрити меморіальну дошку було надано учасникам АТО, односельчанам Володимиру Сухову та Володимиру Філатову.
 
«Коли настав вирішальний час для країни Вадим  без вагань пішов на війну і віддав своє життя за мирне життя кожного з нас. Сподіваємось, що ця меморіальна дошка буде нагадувати наступним поколінням про героїчний вчинок Вадима, а пам'ять про Героя України назавжди залишиться в серцях людей» - сказав голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний. 
 
З почуттям глибокої вдячності за безстрашність та героїзм односельчанина учні школи читали вірші та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання. До меморіальної дошки поклали квіти та запалені лампадки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
Всі новини