Привітали держслужбовців району з професійним святом

 
Сьогодні з нагоди професійного свята держслужбовців у залі засідань районної державної адміністрації відбулися урочистості, під час яких було вшановано тих, на кого покладено відповідальну місію - забезпечувати практичне виконання завдань і функцій держави. Представників державної служби вітали голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний,  заступник голови районної ради Лариса Нароган та аматори народного мистецтва району. 
 Голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний зазначив, що професія державного службовця - важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням, демонструючи патріотизм, справжню відданість справі та бажання служити людям. 
«Я щиро вам дякую за те, що кожен з вас присвятив себе служінню державі в ці дуже непрості часи», - підкреслив очільник району, побажавши витримки у всіх життєвих випробуваннях, заслуженої шани і вдячності людей, а також і достойної оплати праці державного службовця.
За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди професійного свята державних службовців та ветеранів служби нагородили грамотами, грошовою винагородою та подяками райдержадміністрації і районної ради.
Почесною грамотою обласної державної адміністрації і обласної Ради з нагоди професійного свята було нагороджено начальника відділу управління персоналом апарату РДА Василя Боднара.
По завершенні урочистостей з  вітальним словом перед колегами виступила людина праці, варта наслідуванню молоддю, ветеран державної служби Антоніна Булавко, яка щиро привітала винуватців свята з Днем державної служби та  презентувала присутнім свій поетичний твір.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини