Професійне свято відзначили працівники освіти району

Щорічно в першу неділю жовтня працівники освіти України відзначають своє професійне свято – День учителя. Не випадково, що святкують його саме восени. Адже осінь – пора врожаю, так само і вчителі сіють рясний врожай в душах підростаючого покоління.
Напередодні,з привітаннями для керівників закладів освіти до відділу освіти районної державної адміністрації завітали представники влади району.
З вітальним словом виступив голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний: "Прийміть щиру вдячність за щоденну роботу, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Нехай ваша щоденна праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною, наповнюється світлою вірою у власні сили.". Також до привітань приєднались заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш, голова районної ради Дмитро Коритчук та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Ревтюх. 
 
Згідно розпорядження голови районної державної адміністрації від 27 вересня 2020 року №152, кращих працівників освіти району було нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради з виплатою грошової винагороди.
 
 
 
 
 
Всі новини