Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

  Сьогодні у залі засідань районної державної адміністрації  під головуванням голови районної державної адміністрації Олександра Закорченного відбулося засідання «круглого столу» з теми «Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС». 
  Були запрошені: голова районної ради, начальники, спеціалісти управлінь та відділів районної державної адміністрації, виконавчого апарату районної ради, керівники  підприємств, установ та організацій району, засоби масової інформації та ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
  На порядку денному розглядалися наступні питання: про роботу Томашпільської районної громадської організації «Союз Чорнобиль України»; про забезпечення компенсаційних виплат, пільг та допомог учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС; про медичне забезпечення учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС; запитання – відповіді.
  З вітальним словом виступив голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний – «Чорнобиль – це гіркий урок не тільки нам, а й усьому людству. Першочергове завдання органів влади – допомагати потерпілим, турбуватись про покращення їх життя. Спільними зусиллями ми зробимо все можливе для того, щоб віддячити за мужність, стійкість, терпіння, наполегливість у подоланні труднощів, що випали на долю „чорнобильців”.
  Всім жителям району – потерпілим від страшної катастрофи бажаю доброго здоров`я, міцності духу, сімейного благополуччя, оптимізму і впевненості в завтрашньому дні. Хай нас усіх надихає і об`єднує віра у те, що Україна подолає наслідки катастрофи та забезпечить своїм громадянам  щасливе життя під мирним небом.»
  Під час засідання круглого столу відбулося  покладання корзини  квітів до пам`ятного знаку загиблим учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС «Вдячні томашпільчани Тим хто врятував світ».
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини