семінар-навчання з сільськими та селищними головами і секретарями

  17 грудня о 10 :00 годині в залі засідань районної державної адміністрації відбувся семінар-навчання з сільськими та селищними головами і секретарями під головуванням керівника апарату районної державної адміністрації Калася В. І. та керуючого справами виконавчого апарату районної ради Стратія В. О.
   На семінарі були розглянуті питання:
   1. Про організацію роботи закладів охорони здоров’я - головний лікар Томашпільського районного медичного центру первинної медико – санітарної допомоги Семенюк Світлана Олександрівна 
   2. Про організацію роботи закладів культури району – проінформував начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Сікал Олена Вікторівна.
  3. Про організацію роботи з контрольними документами та звернення громадян – проінформував завідувач сектору контролю апарату районної державної адміністрації Чудак Оксана Олександрівна.
   4. Про заходи щодо запобігання і протидії корупції та дотримання Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції ” – проінформував завідувач сектору правового та кадрового забезпечення апарату районної державної адміністрації Боднар Василь Іванович.
    5. Нове у законодавстві про місцеве самоврядування в Україні - керуючий справами виконавчого апарату районної ради Стратій Володимир Олександрович.
  Після проведення семінару були підведені підсумки.
 
 
 
 
 
Всі новини