Відбулась апаратна нарада

Сьогодні у малому залі засідань районної державної адміністрації о 9:00 голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний провів апаратну нараду. У роботі наради прийняли участь, голова районної ради Дмитро Коритчук, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, керівники територіальних підрозділів, сільські та селищні голови, представники ЗМІ.
В ході засідання учасники зібрання розглянули ряд питань. Зокрема:
Про стан та проведення заходів з профілактики захворювання на грип та ГРВІ проінформували присутніх головний лікар районного медичного центру первинної медико – санітарної допомоги С.О.Семенюк та головний лікар центральної районної лікарні О.М.Краківська.
Про хід навчального процесу та забезпечення належного температурного режиму в навчальних закладах району у зимовий період доповіла   начальник відділу освіти районної державної адміністрації Л.В.Мокрак.
 Про роботу аварійно – рятувальних служб району в зимовий період доповів присутнім в залі начальник ДПРЧ 28 смт.Томашпіль ДПРЗ 2  ГУ ДСНС України у Вінницькій області, майор служби цивільного захисту О.Ч.Поцелуйко.
Про утримання доріг району у належному стані в зимовий період проінформував начальник філії «Томашпільський  райавтодор» В.П.Чорний.
По завершенні наради голова райдержадміністрації Олександр Закорченний підвів підсумки розглянутих питань та дав ряд усних доручень. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини