Відбулось засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

21 грудня 2016 року в районній державній адміністрації в малому залі засідань відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника голови районної  державної адміністрації,  голови районної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ставнійчука В.А. Участь у зібранні взяли  члени комісії  з питань ТЕБ та НС, керівники управлінь та відділів РДА.
Згідно порядку денного члени комісії повторно  розглянули питання щодо  запровадження карантину в Гнатківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів у зв’язку з захворюваністю учнів на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.
З доповіддю виступили головний лікар Томашпільського РМЦ ПМСД  Семенюк С.О. та начальник відділу освіти Томашпільської РДА Мокрак Л.В.  
За результатами доповіді та з урахуванням обговорення Комісія вирішила запровадити карантин в Гнатківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з 22 грудня 2016 року по 23 грудня 2016 року включно.
 
 
 
 
 
Всі новини