Прийом громадян спеціалістами медико-технічної бригади ПП «ОРТОПЕДСЕРВІСЦЕНТР»

07 травня 2019 року в приміщенні управління праці та соціального захисту населення Томашпільської районної державної адміністрації було проведено прийом громадян спеціалістами медико-технічної бригади приватного підприємтсва «ОРТОПЕДСЕРВІСЦЕНТР» щодо забезпечення та виготовлення протезно-ортопедичних виробів. Під час прийому було оглянуто 19 осіб, 7 з яких забезпечено засобами реабілітації (протезами, корсетами та ортопедичним взуттям). Бригадою ПП «ОРТОПЕДСЕРВІСЦЕНТР» також здійснено виїзд до населених пунктів району.
Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 року №321 «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення, переліку таких засобів» (зі змінами та доповненнями) передбачено безкоштовне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні засоби реабілітації, переліків таких засобів.
Особи, які мають право на безоплатне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації, можуть звертатися до управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації для оформлення відповідних документів.
 
Провідний спеціаліст персоніфікованого
обліку УПСЗН РДА
Михайло Рибак

Всі новини