Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, сьогодні, 28 травня, в ресурсному центрі розвитку громад району відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації. В ході зібрання, згідно порядку денного, членами комісії було розглянуто ряд питань, зокрема: 
1. Про виконання заходів з профілактики алкоголізму, наркоманії, токсикоманії, негативних явищ в дитячому середовищі.
2. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту  дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах, дитини - сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.
3. Про вибуття неповнолітньої з дитячого будинку сімейного типу.  
4. Про доцільність встановлення опіки над малолітньою.
5. Про взяття на облік служби у справах дітей районної державної адміністрації дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах.
6. Про розгляд  клопотання районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
7. Про надання дозволу на укладення договору дарування нерухомого майна на ім’я малолітньої.
Всі питання порядку денного були попередньо ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей державної адміністрації. У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку, та вносячи свої пропозиції до відповідних рішень. Було з'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийнято конструктивні рішення в інтересах дітей. Рішення взято на контроль до їх повного виконання.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини