Анатолій Олійник відвідав центр реабілітації дітей у с.Гнатків

  Цьогоріч центру виповнюється 10 років.  І напередодні ювілею дітей відвідав голова Вінницької обласної Ради Анатолій Олійник та голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний.
  - В Томашпільскому районі 246 дітей з обмеженими можливостями, - говорить Анатолій Дмитрович. – І це гарний приклад, коли район взяв на себе відповідальність за адаптацію у соціумі таких дітей. Адже подібного центру у сільській місцевості немає на теренах України. Приклад дуже вдалий, готові ділитися досвідом та робити усе, аби такі діти та молоді люди почувалися  захищеними.
  Разом з Анатолієм Олійником до Центру «Довіра» завітали представники Благодійного фону Петра Порошенка, які привезли не тільки солодощі, а й сертифікат на 8000 грн для купівлі пральної машини. А ще пообіцяли дітям, що привезуть їх на кондитерську фабрику.
  Директор закладу Галина Ушакова подякувала за подарунки та партнерські стосунки. 
 Наприкінці зустрічі вихованець Центру Михайло Скорук подарував аплікацію з крупи  та бобових «Квіткове розмаїття», яку виготовив 16-річний Олег Скрипник. І такі досягнення вихованців Центру дуже радують.
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини