Робоча нарада з розпорядниками бюджетних коштів

Сьогодні в райдержадміністрації о 9.30 год. відбулась робоча нарада під головуванням очільника району О.Закорченного з керівниками структурних підрозділів РДА, а саме відділів освіти, культури та туризму, сім’ї, молоді та спорту, а також РЦСССДМ, РМЦ ПМСД та ЦРЛ. Питання, що розглядалось на засіданні – закінчення бюджетного періоду 2018 року. 
На засіданні  акцентували увагу на спільній співпраці головних розпорядників бюджетних коштів із галузевими заступниками голови РДА, фінансовим управлінням, з метою недопущення до кінця бюджетного періоду заборгованості бюджетних установ, повного та ефективного використання бюджетних коштів, на неухильному дотриманні фінансової дисципліни в процесі казначейського обслуговування районного бюджету. 
Начальник фінансового управління РДА Олександр Дорось доповів про перспективи закінчення бюджетного періоду та підкреслив, що головні розпорядники повинні проаналізувати бюджетні призначення на капітальні видатки та інші поточні видатки щодо своєчасного фінансування їх для успішного закінчення  поточного року та ефективної роботи у І кварталі 2019 року.
За підсумками наради перед кожним з керівників управлінь та відділів РДА були поставлені конкретні завдання.
 
 
 
 
 
Всі новини